Gondoltad

Élő közvetítés az emberi hülyeségről

Mitől nincs igaza a jobbiknak

2009.06.10. 12:47 - Szarvas_láma

A jobb-ra rakni egy -ik végződésű ragozást? Picit sem magyar, de nem kössünk bele apró formasáokban.

- Cigányok szekálása: MAgyarországon sikerült kitermelni azt, hogy van egy nagyon szegény réteg, akik legtöbbje cigány. A világon mindenhol vannak szegények, és a ha valamilyen úton-módon különbözik az adott ország lakosságának megszokott színétől, vallásától, nyelvétől, szokásától, akkor a kő primitív ember egyenlőség jelet von a kettő között. Csóró arabok Hollandiában = minden arab csóró = ezért ölnek lopnak csalnak, mert arabok. Itt csak az felejtik el, hogy mondjuk a Dubaiban is arabok vannak, csak ott gazdagok, és azok már nem csinálják a lopást csalást stb-t. Tehát nem a bőrszín vallás a lényeg, hanme az, hogy mennyire csóró valaki. A jobbik faszsága meg abban áll, keresztény gondolkodás teljes hiányába, hogy rugjunk bele a legszegényebbe, mert attól majd jó lesz. Mi lesz a következő a gyereket bányába vezéreljük, mert má milyen dolog az, hogy nem dolgoznak és egy csomóan kisebb bűncselekményeket követnek el. Vagy hajléktalnokat gyújtogassunk. Szánalmas, mert ahhoz, hogy a problémát megoldjuk nem a cigányokat kell felszámolni elkülöníteni, másodállapolgárrá tenni, hanem szegénységet kell visszaszorítani, és a magyarországi cigányok elleni apartheidet csökkentetni.

- Magyarország a magyarokké: miért most kié, a vizilamanitinokké?

- Visszahódítjuk Európát: Mikor volt a miénk, amikor a rablókként feldúltuk, akkor sem volta miénk csak szimplán parasztnak gondoltak minket. Magyarán a Jobbik azt akakrja, hogy tartsanak minket újra egyszerű rablóknak. Nem hiszem, hogy ennek az országnak erre van szüksége.

- Magyar Gárda, Tettrekész, törvények betartása:

Magyar Alkotmány 40/a§ "A Magyar Honvédség, a Rendőrség és a nemzetbiztonsági szolgálatok hivatásos állományú tagjai nem lehetnek tagjai pártnak, és politikai tevékenységet nem folytathatnak."

Továbbá: 3§ "A pártok közhatalmat közvetlenül nem gyakorolhatnak" ebből következik, hogy semillyen olyan szervezetet sem tarhatnak fent, amely azt látszatott kelti, hogy közhatalmat gyakrolnak.ű

Ezek után nem tudom, honnan gondolja valaki azt, hogy betartják és be akarják tartatni a törvényt, hiszen a legfőbb törvényben rögzítetteket sem tartják be.

Ernst Hemingway idézettel zárnék: "Melyik a jó fasiszta? A halott fasiszta" (Akiért a harang szól). Szóval nincs olyan, hogy jó fasiszta.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gondoltad.blog.hu/api/trackback/id/tr351176587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Acid 2009.06.10. 19:03:34

Óhh...
Na az előbb szállt el a hozzászólásom,most gépelhetem újra...

A cigányokról:
A holland-arab kérdéskörben a butaságod, illetve információhiányod vicces. A hollandok (mondjuk ki), elég toleráns bagázs. A holland arab szembenállás nem arra vezethető vissza, hogy az arabok bűnöznek. Ez sem segít rajta, az tény. Viszont a szembenállás oka, hogy a mohamedán kultúrkörön belül vannak olyan irányzatok, amelyekben például legális a félrelépő leánytestvér megölése. Vagy a "lejártó" filmet készítő filmrendező megölése. Theo van Gogh neve mond valamit? Meggyilkoták, mert olyan filmet készített, melyben leszólták a Koránt. Vagy a muzulmán hitű képviselőnő esete, akire 24/7-ben több ember vigyáz, mivel szerinte a muzulmán világ embertelenül bánik a nőkkel? A muzulmán/arab - holland feszültség gyökere az, hogy a m/a kultúrkör toleranciaszintje sokkal csekélyebb, mint az európai kultúrköré. A dán Mohamed-karikatúrák, amik miatt apácákat öltek meg, megvan?
A hazai cigányság problémája talán annyiban hasonlít a hollandiai arabokéra, hogy itt is van egy réteg, mely nem a többségi társadalom által meghatározott értékek mentén működik. Pl.: sok gyerek a nyomorba, munkaundor, igénytelenség, a magántulajdon kevéssé való tisztelete. Ez a réteg, mely ki, vidéki falvakban sajnos sokszor már nagyon markánsan van jelen, DEVIÁNS életformája miatt ellehetetleníti az ott élő, többségi társadalomba tartozó tisztességes emberek életét. Mert egy létminimum küszöbén élő kisnyugdíjas valószínűleg előbb döglene éhen, mint hogy a szomszéd kertjét letarolja, nekik viszont nincsenek ilyen gátlásaik. A sok gyerekkel meg az a probléma, hogy óvodába nem jár, iskolába nemigen, s otthon meg csak a negatív példát látja. Ennek eredménye a 15 évesen 2. gyerek szülése, például. Ez a fentebb említett réteg a bűnözésen kívül ráadásul egész nap otthon ül (illetve közterületen kószál), s amellett, hogy lop, amellett még a dolgozó állampolgárokon is élősködik, s nem nagyon tesz semmit a saját helyzete jobbra fordulás érdekében. Cigánysoron rendezett udvart nem nagyon látni...
Van kérdés?

Szarvas_láma 2009.06.11. 10:18:11

Ad 1.: Holland arab szembenállás nincsen, mert nem minden holland gondolja azt, hogy az arabok lopnak, csalnak terroristák, és nem minden arab lop, csal és terrorista
Ad 2.: Az, hogy az egyház és milyen idiótaságokat talál ki és ezt sokan elhiszik az egy másik poszt lesz, de radikalizmus elutasításában egyetértek veled
Ad 3.: nem mondtam, hogy nincs probléma, de nem azzal oldódik meg a probléma, hogy folytatódik a szekálásuk, hanem, mondjuk nem elutasítani kellene őket, hanem a fehér magyar embernek foglalkoztatni őt.
Ad 3.: élősködik a magyar emberen; ha meg nem adunk nekik semilyen segélyt, és munkához sem jutattatjuk őket, az esetben szerinted, miből fog megélni, és mekkora lenne a bűnözés
Ad 4.: a többi észrevételhez nincs hozzáfűzni való?


süti beállítások módosítása