Gondoltad

Élő közvetítés az emberi hülyeségről

Az ingatlanadó jó

2009.05.18. 16:32 - Szarvas_láma

De tényleg, csak végig kell gondolni.
Elllenérvek:

  1. Már leadóztam amit megvettem, miért kell újra adózni? Ha veszel egy tollat az esetben is leadóztad már a jövedelmedet amiből a tollat vetted, mégis fizetsz ÁFA-t (töröljük el az ÁFA-t is?) .
  2. Illegitim kormány a Fidesz ugyis eltörli: a kormány nem illegitim, ahhoz, hogy illegitim legyen másnak kell lennie az alkotmánynak. De a mai rendszerben az Országyűlés választja meg a kormányt, és ha többsége van (vagyis megválasztja) az esetben LEGITIM. A Fidesz meg nem fogja eltörölni, mert ez nekik is jó lesz, max a szocik basszák el.
  3. Miért kell a népet sanyargatni? Azért mert az istenadta nép nem hajlandó a jövedelme után adót fizetni, ezért a vagyona után szedik be a sarcot. Ha meg nem akakrja az istenadta nép, hogy adót fizessen akkor meg ne rinyáljon, ha nem kap egy kurva petákot sem az államtól.
  4. Az emberek hajléktalanok lesznek. Jah akinek 30 misi felett van ingatlana az éves szinten nem tud kiköhögni 20E ft-ot.

Érvek:

  1. Nehéz eltitkolni
  2. Tényleg igazságosabb, mint más adó
  3. Megszünteti az összeviszaságot az önkormányzati adó politkában (ugye egységesen fogják bevezetni az önkormányzatok)
  4. Kiszámítható, fel lehet rá készülni
  5. Mindenhol van a fejlett világban
  6. Ha meg nem ezt vezetik be akkor mit, szívassuk még egy kicsit a vállalkozói réteget, és legyen 40%-os a Társasági adó.

Szóval az ingatlansót ne tessék bántani, az Oszkó meg jó arc (pesti srác).

Üdv

  1.  
  2.  
  3.  

A bejegyzés trackback címe:

https://gondoltad.blog.hu/api/trackback/id/tr881129011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása